Kontakt

Point of View ApS

Morlenesvej 33, 1.
2840 Holte
pov@pov.dk

CVR 15553502

Ingeborg H. Østergaard  Ι  Mobil 2625 1745  Ι  ingeborg@pov.dk

Peter Knoop Christensen  Ι  Mobil 2621 1645  Ι  peter@pov.dk

 

E8D06815-FB85-4E63-8956-453F411A7E53Ingeborg H. Østergaard. Partner i Point of View siden 1995. Cand.mag. i dansk og matematik fra Århus Universitet (1985). Tidligere ansat i Rambøll Management (PLS Consult) og som intern konsulent i Københavns Kommune med ansvar for at opbygge kommunens ligestillingsarbejde. Certificeret i diverse erhvervspsykologiske test og NLP-uddannet. Jeg arbejder med følgende hovedområder:

Projektorganisering, projektarbejde og projektledelse: Jeg har omfattende erfaring med at hjælpe offentlige og private virksomheder med at arbejde projektorienteret. Jeg hjælper med at skabe en tæt forbindelse mellem organisationens forståelse af projekter, redskaber anvendt til projektanalyse, -styring og -ledelse, uddannelse af linjeledere i at være projektejere samt uddannelse af projektledere og projektmedarbejdere. I et tæt samspil med en organisations øverste ledelse er jeg med fra de første overvejelser om projektorganisering over design af projektmodel til gennemførelse af træning af ledere og medarbejdere.

Proceskonsulentopgaver: Jeg er med når en organisation gennem en proces skal bevæge sig fra punkt A til punkt B. Der kan være tale om alt fra et en-dags-seminar til længerevarende organisationsudvikling. Jeg hjælper med at strukturere processen og inddrager undervejs mine kompetencer i lederroller, assertion, konfliktforståelse og -håndtering, kommunikation, teamroller og teamudvikling og personlighedstest. Derudover bruger jeg mine erfaringer med at gennemføre kvalitative interview, arbejdsgangsanalyser bl.a. inspireret af lean.

Køn og kønsmainstreaming: Ansvarlig for LO-skolens uddannelse af undervisere i at kønsmainstreame deres undervisning.

 

A2F80475-9CFF-4B9C-A3B7-4392BBEF8D34Peter Knoop Christensen. Partner i Point of View, som jeg startede I 1990. Cand.mag. et art i dansk, pædagogik og historie. Journalistisk efteruddannet. Min spidskompetence er personlig kommunikation, og jeg elsker at forløse det kommunikative potentiale, som vi alle er i besiddelse af. Oftest sker træningen internt i en ledergruppe, og som oftest arbejder jeg med gruppen igennem et længere forløb. Emnerne for træningen kan f.eks. være personlig gennemslagskraft, delegering, assertion, konflikthåndtering, værdiledelse, og deltagerne får en teoretisk valid ballast.

Men endnu vigtigere er det for mig, at deltagerne umiddelbart efter træningen kan omsætte og udmønte de nye færdigheder, de har fået: Jeg sætter en ære i, at min undervisning er redskabsorienteret og operationel.

Ofte sker det, at jeg har ledere i individuelle forløb, hvor den coachede får en mulighed for at fordybe sig i nye muligheder, og får et frirum til kreativ refleksion og modspil fra min side. Hvis du ønsker en ildsjæl, som formår at kombinere effektive, kommunikative værktøjer med en venligt provokerende personlig stil, er det mig du skal have fat i. Jeg har trænet garvede ledergrupper, studieværter og topdirektører i nogle af Danmarks mest succesfulde virksomheder, og jeg går altid til opgaven på en uimponeret og engageret måde.

Medforfatter til diverse bøger, artikler og undervisningsmaterialer. Certificeret i diverse erhvervspsykologiske testværktøjer og NLP-uddannet. I øvrigt har jeg undervist i gymnasieskolen og teknisk skole, før jeg i 1985 blev ansat i den daværende Provinsbank A/S og arbejdede med kommunikationstræning af ledere og medarbejdere. Et arbejde jeg senere forfulgte som uddannelseschef i BRFkredit.