Hvad tilbyder vi

Vores fem værdier

Point of View har specialiseret sig i interne kurser og udviklingsforløb for både offentlige og private virksomheder. Indholdet er typisk variationer over ledelse og kommunikation. Vi hjælper vores kunder med at skabe optimale rammer, der motiver ledere og medarbejdere til fornyelse og målrettet vækst – altid med udgangspunkt i kundernes særlige behov.

HåndVi tror på, at mennesker har interesse i at skabe resultater. Kunsten er at koordinere de individuelle og de organisatoriske interesser og mål for dermed frisætte og målrette energien. Resultater er skabt af vilje, evne og mulighed.

Vi er dogmatisk udogmatiske. Vi er inspireret af forskellige ledelses- og kommunikationsteorier og tager – gennem hårdt arbejde og godt humør – det bedste med i vores kurser og udviklingsforløb. Vi tror ikke på, at komplekse sammenhænge kan reduceres til ét quick fix.

Vi går tæt på. I praksis betyder det, at vores kurser og udviklingsforløb altid baserer sig på et grundigt indblik i din organisation og den situation, I befinder jer i. Ingen kunder er ens. Heldigvis!

Teori uden praksis er værdiløs. Teori om kommunikation og ledelse har kun værdi, når den kan udmøntes i praksis efterfølgende. Vi sætter en ære i, at deltagerne kan omsætte vores undervisning til værdiskabende handlinger i deres egen organisation.

Ledelse gør en forskel. Enhver organisations ledergruppe har et behov for at arbejde på en fælles platform: Have et fælles sprog for ledelse, arbejde på et fælles værdigrundlag og være enige om prioriteringen af ledelsesopgaver på kort og lang sigt.

> Vores kunder

> Kundernes mening om os 

> Vores handelsbetingelser