Mål jeres projektkapacitet

ProjektParat er et  webbaseret ledelsesværktøj til måling af organisationers og medarbejderes kapacitet til at arbejde projektorienteret.

Mange organisationer ønsker den fleksibilitet og omstillingsevne ,som projektarbejde kan give, og derfor er der god grund til at undersøge, hvad der henholdsvis fremmer og hæmmer organisationens mulighed for, evne og lyst til at arbejde projektorganiseret.

> Projekter giver arbejdsglæde – Læs artiklen om to kunders vurdering af Projektparat

> ProjektParat Brochure

Projekter kan skabe fantastiske resultater. Men der er grænser for, hvor mange projektmagere en organisation kan magte. Der er grænser for, hvor meget nyt man kan følge til dørs. Der skal kort sagt være en balance mellem nye og gamle vaner – mellem bevægelse og stilstand – mellem forandring og stabilitet. For mange projekter kan gøre organisationen usikker og skrøbelig. For lidt projektorganisation kan sande det hele til, så man mere ser på, hvad man plejer, end på hvad der bør gøres. Det er kort sagt et dilemma.

For os adskiller projekter sig fra andre arbejdsopgaver ved at være afgrænset i emne, tid og ressourcer. Projekter er proaktive, tværfaglige og tværorganisatoriske.

ProjektParat er et nyt ledelsesværktøj, der giver svar på følgende spørgsmål:

  • Har din organisation egentlig behov for projektarbejde? Hvad er for din organisation de vigtigste gevinstmuligheder og risici ved projektarbejde?
  • Er din organisation gearet til projektarbejde? Hvad styrker og hvad bremser jeres evne til projektarbejde?
  • Hvordan styrker I jeres projektkapacitet? Sammenlignet med andre organisationer: Hvor er I stærke og hvor er I svage?

Læs mere her www.projektparat.dk

En tanke om “Mål jeres projektkapacitet

Der er lukket for kommentarer.